Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Răsturnare de situație în Sacrificiul: Alin vrea să se însoare cu Lili

Următoarele două episoade din Sacrificiul vin cu multe răsturnări fascinante de situație. Alin îi spune tatălui său că vrea el să se însoare cu Lili, logodnica lui Andrei.

Alin vrea să se însoare cu Lili, iubita fratelui său Andrei

În timp ce Andrei și Ioana sunt plecați la munte, unde protagonistul îi face declarații de dragoste frumoasei brunete și încearcă să o recucerească, vorbind despre viitorul lor împreună, în casa familiei Oprea are loc o răsturnare surprinzătoare de situație.

Alin îi mărturisește tatălui său că dorește să se însoare cu Lili, încă iubita lui Andrei. Motivul? Doar el îl știe, dar determinarea îl face să o ceară în căsătorie chiar pe blondină.

Pe de altă parte, Mario vrea să-i dovedească lui Antonio că o poate cuceri oricând pe Iulia, sora Ioanei, dacă îi dă numai un strop de atenție.

Ce răspuns îi va da basarabeanca lui Alin, dacă își vor oficializa Andrei și Ioana relația și ce se va întâmpla cu Iulia si Antonio vom vedea împreună azi și mâine, de la 20.00, în Sacrificiul, numai la Antena 1.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro