Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Antitalent

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Adriana Trandafir și Mihai Sandu Gruia, cel mai spumos cuplu din serialul Sacrificiul

Probabil unul dintre cele mai spumoase, colorate și pline de surprize cupluri pe care le veți vedea la televizor în perioada următoare este cel format din Adriana Trandafir și Mihai Sandu Gruia. Cei doi formează un cuplu pe platourile de filmare ale serialului "Sacrificiul"

Probabil unul dintre cele mai spumoase, colorate și pline de surprize cupluri pe care le veți vedea la televizor în perioada următoare este cel format din Adriana Trandafir și Mihai Sandu Gruia. Cei doi formează un cuplu pe platourile de filmare ale serialului "Sacrificiul"

De o lună, Adriana Trandafir este Veorica, iar Mihai Sandu Gruia este Leo. Împreună sunt familia Zamfir - personajele colorate ale viitorului serial Sacrificiul, pe care îl vedeţi dn toamnă, la Antena 1.

Cei doi actori fac o echipă pe cinste și pregătesc publicului o surpriză uriașă, căci serialul Sacrificiul ce va avea premieră în toamnă, la Antena 1, promite o poveste captivantă, ce va ține publicul cu sufletul la gură.

DESPRE SERIALUL SACRIFICIUL

Sacrificiul, noul serial Antena1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori cunoscuți, nume mari ale cinematografiei românești. Pe unii dintre aceștia i-am văzut și în serialul Fructul oprit!

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!