Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Sacrificiul

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Sacrificiul, episodul 1 online! Andrei crede că Ioana este amanta tatălui său: ”Are mers de curvă!”

Andrei (Denis Hanganu) este revoltat de comportamentul tatălui său, pe care-l suspectează că are o amantă. Ba mai mult, el crede că cea care s-ar fi băgat între el și mama lui este nimeni alta decât Ioana (Oana Cârmaciu).

Andrei (Denis Hanganu) este revoltat de comportamentul tatălui său, pe care-l suspectează că are o amantă. Ba mai mult, el crede că cea care s-ar fi băgat între el și mama lui este nimeni alta decât Ioana (Oana Cârmaciu).

După ce i-a surprins la cafea, Andrei a vorbit cu unchiul lui, căruia îi spune că tatăl lui are o amantă: ”Uite, asta e. Ce tupeu are.”, spune el.

Bărbatul este, însă, surprins: ”Asta? Nu vezi ce ochi de căprioară are?”. Andrei, însă, nu se lasă impresionat: ”Mers de curvă, os de curvă.”, conchide el.

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!