Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Sacrificiul

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Sacrificiul, episodul 1 online:  Diva, scoasă din minți de familia Zamfir: ”Voi nu știți cu cine vă puneți! Vă scot din Mogoșoaia!”

Diva (Oana Zăvoranu) este o prezentatoare TV celebră, dar care s-a retras din viața socială și trăiește din câteva afaceri mici. Se bucură, însă, de toată atenția iubitului ei, Boby (Conrad Mericoffer), însă momentele lor sunt întrerupte. 

Diva (Oana Zăvoranu) este o prezentatoare TV celebră, dar care s-a retras din viața socială și trăiește din câteva afaceri mici. Se bucură, însă, de toată atenția iubitului ei, Boby (Conrad Mericoffer), însă momentele lor sunt întrerupte.

Primul episod al serialului ”Sacrificiul” o aduce în prim plan pe Diva, care se bucură din plin de momentele petrecute alături de iubitul ei. Liniștea ei, este, însă tulburată de familia Zamfir, care tocmai s-a mutat lângă cei doi, așa că Diva își iese din minți: ”Sunt manele, dacă am zis eu sunt manele împuțite, păi sunt. Tu ai senzația că îi las pe ăștia să-mi strice liniștea? Ficații le mănânc. Le arăt eu cine e Diva.”, a spus ea în timp ce ieșea din piscină și se îndrepta spre vecini.

”Bă, vouă vi s-a urât cu binele? Acolo e casa mea și vreau să am liniște, nu fum, nu mici, nu țigănisme.”, le-a spus ea.

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!