Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Sacrificiul, episodul 1 online! Mario Busuioc, scandal monstru cu Antonio! Bunica lor, nevoită să intervină: ”Mucles! Vreți să vă zboare Nelu, să dormiți prin parcuri?!”

Primul episod al serialului ”Sacrificiul” îl aduce în prim plan și pe Mario Busuioc (Dorian Popa), care este nepotul lui Leo Zamfir și are o voce de aur moștenită de la mama lui. El nu se înțelege, însă, deloc cu Antonio Busuioc.

Primul episod al serialului ”Sacrificiul” îl aduce în prim plan și pe Mario Busuioc (Dorian Popa), care este nepotul lui Leo Zamfir și are o voce de aur moștenită de la mama lui. El nu se înțelege, însă, deloc cu Antonio Busuioc.

În timp ce Mario se pregătea, în baie, Antonio a dat buzna în camera lui, lucru ce l-a enervat teribil: ”Ieși, bă, afară. Ieși!”, strigă el.

Scandalul este, însă, stins imediat de bunica lor: ”Mucles! Arză-v-ar focul. Vreți să vă zboare Nelu, să dormiți prin parcuri?!”, a spus ea.

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro