Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Sacrificiul, episodul 1 online! Momentul în care Ioana îl întâlnește pe Andrei: ”N-am nevoie de bani de la tine!”

 

Așteptarea a luat sfârșit! ”Sacrificiul”, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, a debutat pe micile ecrane, la Antena 1, cu un moment cu totul și cu totul inedit. 

Ioana (Oana Cârmaciu) a plecat să cumpere prăjituri pentru mama ei, care își sărbătorea ziua de naștere, însă la ieșirea din cofetărie, a fost protagonista unui moment... care a scos-o din minți. 

Andrei (Denis Hanganu) a intrat în ea și i-a dărâmat prăjiturile. Atitudinea lui, însă, a enervat-o teribil: ”Idiotule, uite ce ai făcut!”, i-a spus ea, în timp ce el a replicat: ”Ar trebui să-mi mulțumești că nu te las să faci diabet! Sunt niște prăjituri amărâte!

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play. 

Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI