Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor (r)

Sacrificiul

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Sacrificiul, episodul 2 online: Leo Zamfir îi cere scuze Divei cu un buchet mare de flori! Reacția ei, uluitoare: ”Nu mai sunt virgină!”

Poate că relația lor nu a început cu dreptul, însă Leo Zamfir este hotărât să-și ia revanșa față de Diva, așa că i-a dus un buchet de trandafiri.

Poate că relația lor nu a început cu dreptul, însă Leo Zamfir este hotărât să-și ia revanșa față de Diva, așa că i-a dus un buchet de trandafiri.

Hotărât să-și ceară scuze pentru scandalul avut cu Diva, vecina lui, Leo s-a înarmat cu un buchet mare de trandafiri și a mers s-o vadă pe Diva.

Aceasta, însă, nu s-a lăsat deloc impresionată. Nici de buchetul de flori, nici de poezia pe care i-a recitat-o.

”Extraordinar. Dă-mi voie să te aplaud. Am o veste proastă să-ți dau: nu mai sunt virgină demult.”, i-a spus Diva.

”Vecine, dacă încerci ceva să știi că nu e loc. E o coadă lungă la poartă. Am venit să-mi cer scuze și să-mi cunosc vecina.”, a mai spus Diva.

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!