Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Partidă fierbinte de amor între Ioana și Robert! Cei doi dau frâu liber emoțiilor și se abandonează în săruturi și atingeri tandre

În serialul Sacrificiul, episodul 20, Ioana (Oana Cârmaciu) și Robert (Daniel Nuță) au parte de o partidă de amor plină de tandrețe.

Partidă fierbinte de amor între Ioana și Robert! Cei doi dau frâu liber emoțiilor și se abandonează în săruturi și atingeri tandre

Cei doi cred că mama Ioanei le-a pregătit un loc special Ioanei și lui Robert pentru a avea un moment în care să își vorbească. "Haide să nu o dezamăgim. Zic să luăm loc! Știi că o respect foarte mult", spune Robert.

De fapt, masa era pregătită de Relu pentru a avea un moment intim cu Elena, mama Ioanei, femeia în brațele căreia a reușit să ajungă din nou.

Acesta îi aminteșe Ioanei cât de mult își dorește mama ei să o vadă fericită la fel de mult cum își dorește și el. Aceștia își zâmbesc tandru și ciocnesc un pahar în cinstea fericirii.

În timp ce ei stau la masă, Andrei îi privește dezamăgit din spate. Tristețea și sentimentul că o pierde pe Ioana îi sfâșie sufletul.

Ioana și Andrei au ajuns în dormitor. Cei doi dau frâu liber emoțiilor și sens dorințelor și își concretizează zvâcul iubirii printr-o partidă fierbinte de amor.

Ioanei, însă, îi stă gândul la Andrei. Aceasta visează că cel care o trezește este chiar cel care a rănit-o cel mai mult. Surprinderea ei este una mare atunci când vede că Robert este, de fapt, cel care o mângâie dis-de-dimineață.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro