Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Revoltător! Starea Ștefaniei este motiv de bucurie pentru Lili: „Dacă o să crape aia mică, Ioana nu o să-l ierte niciodată pe Andrei”

Lili își arată adevărata față în episodul 24 din serialul „Sacrificiul”. Vestea că Ștefania se află la terapie intensivă, în comă, pare să fie un motiv de bucurie. Diva, la rândul ei, se bucură de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei Oprea.

În serialul Sacrificiul, episodul 24, Lili se bucură pentru că Ștefania este în comă

După ce Ștefan se întoarce acasă, în zori, este sunat de Eva. Acesta află că Ștefania și Andrei se află la spital, în stare gravă. Lili, auzind vestea, nu se poate abține și vede în această tragedie oportunitatea de a scăpa de Ioana din viața lui Andrei.

Lili se bucură din tot sufletul de starea Ștefaniei. Aceasta vede, în tragedia familiei Oprea, o oportunitatea: „Dacă o să crape aia mică, Ioana nu o să-l ierte niciodată pe Andrei”, spune Lili fericită.

Lili nu este singura care se bucură de această tragedie. Diva află din presă tot ce se petrece în familia Oprea și nu ezită să-și ascundă zâmbetul.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro