Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Răsturnare de situație! Ioana află că Lili nu e însărcinată cu copilul lui Andrei: ”Ești o mincinoasă. Nu-mi vine să cred!”

Norocul este de partea Ioanei în această seară, întrucât o surprinde pe Lili în timp ce vorbește cu un medic, căruia îi cere un test de paternitate. 

Răsturnare de situație! Ioana află că Lili nu e însărcinată cu copilul lui Andrei: ”Ești o mincinoasă. Nu-mi vine să cred!”

”Vreau un test de paternitate care să arăte că copilul e al lui Andrei.”, îi spune Lili medicului care o întreabă ce va face că nici măcar nu e însărcinată: ”Mă mărit și apoi, subit, pierd sarcina. N-o să afle nimeni.”, spune Lili, moment în care e întreruptă de Ioana.

”Ești sigură că nu o să afle nimeni? Ești convinsă? Ești o mincinoasă. Nu-mi vine să cred. Andrei chiar avea dreptate. Andrei a spus adevărul. Nu s-a mai atins de tine de luni de zile. Am crezut prostia asta cu sarcina, am crezut tot. Gata. Eu îl iubesc, el mă iubește. E suficient. Mi-e milă de tine. ”, îi spune Ioana lui Lili.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!