Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Robert șterge pe jos cu Ioana: "M-ai omorât, m-ai îngropat şi acum vrei să calci pe cadavrul meu... Pentru mine nu mai exiști! "

Robert şi Ioana se întâlnesc la o terasă! Medicul o critică dur pe fosta lui iubită după ce l-a părăsit pentru Andrei.

Robert șterge pe jos cu Ioana: "M-ai omorât, m-ai îngropat şi acum vrei să calci pe cadavrul meu... Pentru mine nu mai exiști! "

Ioana și Robert și-au dat întâlnire la o terasă din zonă să discute. Andrei își cere scuze că a întârziat, iar Ioana dă un răspuns care îl deranjează pe acesta: "Nu e nimic! Nu era o întâlnire romantică".

"Știu! Nimic nu mai e romantic între noi. A câștigat Oprea!", spune Robert vizibil deranjat de situația de a nu mai fi alesul Ioanei.

"A câștigat iubirea! Așa cum e normal în viața asta!", răspune încrezătoare Ioana.

Întrebată de Robert dacă se mută la Andrei, Ioana răspunde că se va muta cu Ștefania. Robert nu mai suportă să audă aceeași poveste mereu și îi răspunde fără milă: "Tu nu te-ai săturat de ipocrizia asta? Ce tot o bagi pe Ștefania în față? Te muți la el. Punct!"

"De ce m-ai chemat aici? Să mă umilști? M-ai omorât, m-ai îngropat şi acum vrei să calci pe cadavrul meu", spune plin de furie Robert.

Ioana îi spune că l-a chemat să-i mulțumească pentru psihologul pe care i l-a recomandat Ștefaniei. Robert simte că își pierde cumpătul și aruncă de pe masă un pahar.

"Termină odată cu Ștefania asta! Are un tată și poate să-mi mulțumească el! Fii demnă Ioana! Fii demnă!", spune Robert.

"Fii fericită cu ăla al tău! Pentru mine nu mai exiști!", spune Robert în final.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro