Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

„Sacrificiul”, episodul trei online. Ioana, ceartă puternică cu mama ei! „Ne-am sacrificat toți pentru tine!”. Relu are o intervenție importantă

 

Ioana (Oana Cârmaciu) are o ceartă puternică cu mama ei, Elena (Ana Ciontea), care se opune deciziei ei de a renunţa la rezidenţiat în acest an, pentru a avea grjă de Ștefania (Julia Marcan).

„Vrei să te felicit că îţi distrugi viaţa? Că fata mea, care a intrat prima la rezidențiat, a dat cu piciorul la întreaga ei carieră? Și toate astea pentru ce? Ca să fii bonă?", reacționează Elena la decizia fiicei ei eminente.

„Fetița asta nu are pe nimeni. Sunt singura ei șansă! I-am jurat mamei ei, pe patul de moarte. E abia operată, trebuie să stea cu ea cineva tot timpul”, argumentează Ioana.

În zadar sunt argumentele Ioanei. Elena nu vrea să accepte ideea că fiica ei, după ce a muncit mult și a luat prima pe țară rezidențiatul, dă cu piciorul șansei ei.

Elena este de neînduplecat, în ciuda asigurărilor din partea Ioanei că va lua rezidențiatul, tot prima, și în anul următor.

„Ioana, de ce vrei tu să îți distrugi viața? E o nebunie! Nu pleci nicăieri. Ai muncit atâția ani, ți-ai pierdut nopțile ca să înveți, noi toți ne-am sacrificat ca tu să termini școala asta ș toate astea pentru ce? Eu sunt mama ta și nu te las să pleci!”, îi spune.

Relu (Marian Râlea), tată și soțul reîntors după cinci ani, are o intervenție importantă.

Urmărește „Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play

„Sacrificiul” este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazată pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia intercalează trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI