Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Antonio vrea să iasă la agățat și îi cere sfaturi în amor de la Leo: "Te duci așa la ea și zici: Ola mi amor, que pasa?"

 

Antonio vrea să iasă cu o fată în oraș, dar nu știe ce tactici să pună în practică, astfel primește sfaturi de la unchiul lui, Leo .

"Auzi unchiule, eu băiat frumos, dacă ies cu o fată în parc, cum îmi dau seama că mă place? E vreun truc, e vreun sistem piramidal, ceva?", îl întreabă Antonio pe unchiul său.

Leo îl privește cu atenție și își dă seama că acesta are nevoie de câteva sfaturi pentru a fi inițiat. Bătrân și trecut prin viață, unchiul Leo știe cum să obțină o femeie lângă el:  "Deci fii atent aici care este secretul: Dacă tu o faci să râdă, aia e femeia ta, mă!"

Mai mult, unchiul Leu îl ajută să înțeleagă o femeie: "În interior femeia este o enigmă Adică, tu nu știi niciodată dacă ea râde cu tine sau râde de tine!"

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI