Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Maia Morgenstern, transformare uluitoare pentru serialul Sacrificiul, de la Antena 1! Ce personaj interpretează

 
+2 click pentru
galerie

Ca actor, transformările prin care treci de dragul personajului sunt infinite! Poate cel mai bine ştie asta actriţa Maia Morgenstern. A fost rasă în cap, și-a schimbat culoarea părului sau a purtat peruci! Cea mai recentă schimbare a făcut-o pentru serialul Sacrificiul, de la Antenaa 1, acolo unde joacă alături de Claudiu Istodor!

Este locul în care personajele prind viaţă. În cabina de machiaj, actriţa Maia Morgenstern trece din nou printr-o schimbare radicală, aşa cum a făcut-o de sute de ori în carieră. Îşi aminteşte perfect transformarea care a marcat-o cel mai tare.

Pentru Maia Morgenstern, să se joace cu fiecare personaj înseamnă frumuseţea meseriei pe care și-a ales-o. Şi la fel a făcut şi pentru Eva - cea căreia îi dă viaţă în noul serial Sacrificiul.

Eva este soţia lui Ştefan, un inginer care trăieşte o viaţă dublă. Cel care îl interpretează este chiar Claudiu Istodor, fostul partener de viață al Maiei.

DESPRE SERIALUL SACRIFICIUL

Sacrificiul, noul serial Antena 1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție. Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. 

Serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori cunoscuți, nume mari ale cinematografiei românești.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! facebook whatsapp twitter pinterest