Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Hâtz, Johnule! De ce este Dorian Popa atât de obsedat de modul în care arată? Dezvăluire bombă din copilăria artistului din Sacrificiul

Dorian Popa are cel mai orbitor zâmbet din lumea showbizului românesc, dar puțini sunt cei care știu adevărul despre copilăria pe care a avut-o artistul! Care este adevăratul motiv pentru care artistul din serialul Sacrificiul este atât de atent la modul în care arată?

Dorian Popa a avut o copilărie plină de peripeții

E mereu cu zâmbetul pe buze, are un corp sculptat, o carieră de succes şi trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif, cu care este de mai bine de șapte ani. Dorian Popa face ravagii pe oriunde apare, în special datorită aspectului fizic, dar nu mereu a fost aşa! În copilărie, artistul care joacă în serialul Sacrificiul a trecut prin momente neplăcute, lucru ce l-a motivat să ajungă la forma de astăzi.

Cu toate că acum are o dantură perfectă şi un zâmbet de milioane, atunci când era mic, „domnul Hâtz” a căzut de pe bicicletă şi şi-a spart toţi dinţii. De aici şi dorinţa de a avea o dantură perfectă. Chiar dacă acum are o mulţime de fani, în copilărie nu era cel mai popular, ci din contră! Artistul era des strigat „Năsosul” sau „Scobitoarea” din cauza faptului că era mult prea slab, complex de care şi-a dorit toată viaţa să scape.

Nici după ce şi-a terminat studiile seria de momente jenante nu s-a oprit. La începutul carierei sale, artistul a avut parte de un concert cu năbădăi. Chiar în timp ce cânta i s-au rupt pantalonii şi din păcate, artistul nu purta lenjerie intimă. Viaţa de artist nu e mereu uşoară şi chiar dacă a trecut prin momente neplăcute, Dorian Popa a reuşit să treacă peste ele cu brio!

Cu multă muncă şi voinţă, Dorian Popa a reuşit să înlăture toate aspectele de care nu era mulţumit şi în prezent, se numără printre bărbaţii cu cel mai bine lucrat trup din lumea mondenă. Dar desigur că un așa fizic cere sacrificii, aşa că are mare grijă la alimentaţie.

Pe Dorian Popa îl puteți revedea în sezonul 2 al serialului Sacrificiul, ce revine la Antena 1 pe 12 februarie, de la ora 20:00. Serialul Sacrificiul poate fi văcut live pe antenaplay.ro!

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro