Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Dorian Popa, copilărie greu de imaginat! Prin ce dramă cumplită a trecut artistul din serialul Sacrificiul

Secretul neștiut de fani a ieșit la iveală! Care este motivul pentru care Dorian Popa a ales să nu mai țină legătura cu fratele său?

Dorian Popa, dezvăluire incredibilă despre trecutul său

Dorian Popa, actor în serialul Sacrificiul de la Antena 1, este mereu cu zâmbetul pe buze şi pus pe glume, însă copilăria lui nu a fost una liniştită. Din cauza neînţelegerilor şi separărilor repetate dintre părinţii lui, artistul a avut de suferit!

Cu toate că el şi fratele lui au încercat să înţeleagă situaţia dificilă din familia lor, divorţul părinţilor i-a afectat şi au încercat să fie alături de mama lor, dar şi de tatăl lor. Numai că, acest lucru nu s-a putut întâmpla.

„Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei… Am crescut într-o familie deschisă, motiv pentru care am înțeles întotdeauna că se poate întâmpla acest lucru. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi în același fel. Separarea s-a produs, dar divorțul nu venise imediat, pentru că noi eram oarecum mititei.

Au mai trăit așa separați. În momentul în care am devenit eu major (...) lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct (...). Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse”, a povestit Dorian Popa, conform celor de la Antena Stars.

Se pare că decizia luată de Dorian Popa a fost una extrem de importantă și a contat enorm pentru viitorul lui.

„Am decis să-i luăm partea mamei pentru că mama mea nu ne spusese nimic de rău despre tatăl meu… El şi-a dorit asta. Am încercat să fim cât s-a putut de înţelegatori cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relaţiei dintre noi şi mama noastră”, a dezvăluit artistul.

Pe Dorian Popa îl puteți revedea în sezonul 2 al serialului Sacrificiul, ce revine la Antena 1 pe 12 februarie, de la ora 20:00. Serialul Sacrificiul poate fi văcut live pe antenaplay.ro!

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro