Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Mama lui Dorian Popa e profesoară! Ce i s-a întâmplat la cursuri, chiar de față cu elevii

Puțini sunt fanii care știu că mama lui Dorian Popa este profesoară. Recent, aceasta și-a aniversat ziua de naștere, iar Dorian Popa nu a trecut cu vederea peste acest eveniment important!

A fost ziua mamei lui Dorian Popa, iar artistul i-a făcut nu un singur cadou, ci trei daruri inedite! S-a lăsat cu o extragere de bilețele, cu alergat prin magazine și cu dat buzna la locul de muncă al doamnei Popa.

Și fiindcă este profesoară, elevii au avut parte și ei de o surpriză de proporții atunci când Dorian Popa și-a făcut apariția la cursuri! A fost un moment special, din care cei mici au putut învăța cât de important este să îți iubești și să îți respecți părinții.

Dorian Popa joacă în sezonul 2 al serialului Sacrificiul

Află ce ce surprize a avut parte cea care i-a dat viaţă şi l-a crescut cu mari sacrificii, în clipupul video de mai sus!

Pe Dorian Popa îl puteți revedea în sezonul 2 al serialului Sacrificiul, ce revine la Antena 1 pe 12 februarie, de la ora 20:00. Serialul Sacrificiul poate fi văcut live pe antenaplay.ro!

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro