Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

"Sacrificiul", sezonul 2: Diva, cu nervii întinși la maximum! Boby îi strigă numele Irinei în somn | Video

În serialul Sacrificiul sezonul 2, episodul 29, Bogdan (Boby) Oancea îi strigă numele Irinei în somn. Cum a reacționat Diva?

Se pare că Boby a rămas îndrăgostit de Irina, deoarece nu își poate lua gândul de la ea nici măcar în somn.

În timp ce Boby se odihnea, Diva a simțit nevoia să-l ia în brațe și să-l sărute pe frunte, chiar dacă cu puțin timp aflase că el este îndrăgostit de o altă femeie. Însă, momentele de fericire nu au durat mult pentru Diva, deoarece s-a enervat imediat, când Logodnicul ei a început să o strige pe Irina în somn.

"Am ajuns să fiu geloasă pe o sărăntoacă", a fost reacția Divei.

Irina s-a întors de la film, dar acasă a dat peste Diva care era foarte nervoasă. Șocul a fost mare când a auzit pe cine striga Boby în somn, dar la fel și pedeapsa pentru femeia care îi poartă în pântece copilul. Aceasta a amenințat-o pe Irina că îi va aplica o corecție zdravănă dacă nu ascultă de vorbele ei.

Diva devine de nerecunoscut și se transformă într-un tiran care o slugărește pe femeia care îi poartă în pântece copilul.

Cum a reacționat Irina când a aflat de ce se poartă Diva urât cu ea, aflați din clipul de mai sus din „Sacrificiul”.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Video