Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Apariție surpriză la casa Evei! Cine este Maria, tânăra venită de la Paris! Amza e mai mult decât fericit

Sacrificiul sezonul 2 episodul 1: Un nou personaj își face apariția. Cine este Maria, tânăra venită de la Paris și ajunsă în București?

Maria (interpretată de actrița Mădălina Bellariu) este în acel punct al vieții când nu știe încotro să o apuce. Viața ei a fost până acum doar un amalgam de încercări și secrete care i-au schimbat nu doar o dată destinul. Moartea mamei ei va fi evenimentul care o va face să se întoarcă în România pentru un nou început.

Ajunsă în România, după ce alte rude o refuză, Maria merge acasă la Eva și leșină, chiar în timp ce pune piciorul în curtea casei. Un alt moment surpriză din primul episod din sezonul 2 al serialului Sacrificiul.

Amza o prinde în brațe și o duce în salon, unde o pune cu grijă pe canapea și încearcă să aibă grijă de ea.

Un nou personaj își face apariția în primul episod din sezonul 2 al serialului Sacrificiul

Maria își revine și începe să discute cu Eva despre motivele pentru care a venit de la Paris la București: acte, treburi de rezolvat după moartea mamei sale.

Amza nu stă pe gânduri și îi și lansează invitația de-a rămâne la ei acasă, semn că cei doi se cam plac.

Ulterior, cei doi s-au de vorbă și aflăm că tânăra este dansatoare, dar a decis să se lase de această meserie, din cauza unor probleme de sănătate. Maria îi destăinuie lui Amza momentele cumplite pe care le-a trăit, atunci când mama sa se chinuia cu chimioterapia.

„Eu sunt convins că mama ta și-ar dori să te știe fericită”, i-a zis acesta.

„Sper doar să-mi revin, să mă regăsesc, să pot să rămân pe linia de plutire. Asta e tot ce îmi doresc acum”, i-a mai mărturisit Maria.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro