Live acumObservator 19
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce se întâmplă cu Ioana și Andrei, după ce s-a aflat de sarcină! „Nu știu cine este tatăl copilului”

Sacrificiul sezonul 2 episodul 1: Ioana vrea să stea de vorbă cu Eva, după ce a fugit de la nuntă. Toată lumea și-a făcut griji după dispariția ei, dar se pare că lucrurile se complică tot mai mult odată cu revenirea sa acasă!

Tânăra merge să stea de vorbă cu Eva, după ce trei săptămâni a dispărut și mulți s-au gândit că a pățit ceva. Aceasta a fost perioada în care și-a pus gândurile în ordine și, când a apărut, destinul pare să nu îi aducă deloc liniște!

Eva s-a bucurat s-o vadă și a crezut că va auzi vești bune, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Cu lacrimi în ochi, Ioana are un secret pe care pare că vrea să-l dezvăluie, fiindcă apăsarea sufletească e tot mai mare.

Totuși, chiar în timp ce discutau, ușa s-a deschis și Andrei și-a făcut apariția. Acesta a fost poate cel mai tensionat moment din primul episod al sezonului 2 din Sacrificiul!

Emoții, durere, lacrimi și un mare dor, cam așa s-ar descrie pe scurt întâlnirea dintre cei doi. Ioana nu a mai putut să îndure apăsarea și i-a zis că fuga de la nuntă a părut cea mai bună soluție, la momentul respectiv.

Ioana i-a dat vestea cea mare lui Andrei

„Pentru că te iubesc am venit și vreau să afli adevărul, ca să-ți continui viața. Sunt însărcinată. Nu știu cine e tatăl copilului, tu sau Robert”, a dezvăluit ea.

Supărat, Andrei îi reproșează faptul că nu s-a gândit că el are puterea să crească un copil care nu e al lui. Totuși, ceva îi spune că el este tatăl. Ioana, în schimb, pare mai degrabă decisă să aleagă nu ceea ce o face pe ea fericită, ci ceea ce este mai bine pentru viitorul copilului său.

Andrei a întrebat-o atunci inclusiv ce se va întâmpla cu ei dacă el este tatăl și dacă Ioana crede că se poate întoarce înapoi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat în trecut.

Decizii grele, situații limită și surprize neașteptate din partea destinului, în primul episod din sezonul 2 al serialului Sacrificiul.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro