Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Misterioasa Maria ascunde un trecut negru! Ce i-a dezvăluit Ioanei: „Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”

În episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul, Ștefania o aduce pe Maria s-o prezinte Ioanei și astfel ies la iveală detalii cutremurătoare despre tânăra misterioasă!

„Ea e a doua mea mamă și o iubesc din tot sufletul”, a zis fetița, îmbrățișând-o pe Ioana, care încă se mai resimte din cauza problemelor de sănătate.

Maria, noul personaj din Sacrificiul, este în acel punct al vieții când nu știe încotro să o apuce. Viața ei a fost până acum doar un amalgam de încercări și secrete care i-au schimbat nu doar o dată destinul.

Moartea mamei ei va fi evenimentul care o va face să se întoarcă în România pentru un nou început. Ajunsă în casa Evei, ea începe să fie tot mai bună prietenă cu Ștefania.

Ioana o cunoaște pe Maria, în episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul

Fericită de prezența musafirei, Ștefania o prezintă Ioanei și astfel ies la iveală noi informații despre femeia misterioasă.

„Am făcut balet de mică, dar după un accident ce m-a pus la pământ mi-a murit mama de cancer. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Poată sună cinic, dar când a murit mama am simțit așa o eliberare. Nu mai era viață ce trăia ea, nu se mai putea ridica din pat”, a povestit Maria.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală în episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul? Află totul urmărind materialul video de mai sus!

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro