Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 39 | Sergiu: ''Amza, Maria n-a plecat. Aici nu poate fi decât mâna lui Victor!''

În Sacrificiul, sezonul 2, episodul 39, Maria rămâne prizoniera propriei vieți. Amza continuă căutările disperate și vede în persoana lui Victor principalul suspect.

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 39

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, sezonul 2, episodul 39

Personajele sunt convinse că Victor este cel vinovat de dispariția Mariei. Atât Andrei, cât și Sergiu afirmă cu tărie că Maria este prizoniera lui.

“Victor. El e cheia. Degeaba vine pe aici, o face ca să ne inducă piste false. Eu nu cred nimic din ce spune omul ăsta. E un mincinos!'', spune Andrei în dialog cu Amza.

''Amza, Maria n-a plecat. Nenorocitul ăsta i-a facut ceva. Aici nu poate fi decât mâna lui'', spune Sergiu, tatăl Mariei, la o discuție cu Amza.

Planul Irinei și al lui Boby de a pleca în Argentina, eșuează. Irina este cea care se răzgândește și vrea să rămână alăuri de sora ei, Ioana, care a născut.

Irina:”Bogdan, dacă nu aș fi fost gravidă, aș fi mers cu tine până la capatul lumii, dar port în mine un copil. Iar un copil nu e o glumă''.

Boby se întoarce la Diva, femeia despre care spune că l-a salvat de la o viață plină de traume.

Familia Oprea are un nou membru. Ioana l-a adus pe lume pe Ștefan Andrei Ioan Oprea. Toți realizează că nimic nu este mai important decât familia.

“În ziua în care am devenit tată, îți promit că am să îmi iubesc copilul așa cum m-ai iubit și tu pe mine”, ii spune Andrei mamei sale.

Eva către Ștefan, după nașterea nepotului:”Ai un motiv în plus să trăiești, să te bucuri de viață. Să te lupți cu boala.

Ștefan:”Deja mă simt învingător!''

Ai ratat Sacrificiul, sezonul 2, episodul 39? Unde îl poți vedea online

Toate episoadele din serialul Sacrificiul, sezonul 2, pot fi urmărite online, pe Antena Play.

Video