Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Planul Divei a fost dezvăluit. Va accepta Irina să fie mamă-surogat? „Noi doi ne dorim un copil, iar tu o să-l naști”

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 9, online. Irina și Diva se întâlnesc la un restaurant pentru a pune la punct detaliile „contractului”. Cum va reacționa Irina când va afla că Diva îi va cere să îi poarte copilul în pântec?

„Ce vreau să îți propun este, într-un fel, proiectul vieții mele, pentru că tot ce am făcut până acum este lipsit de valoare și de profunzime față de ceea ce vom face noi două. Ce urmează să facem noi va scrie istorie, dacă mă întrebi pe mine”, i-a spus Diva.

Entuziasmată și emoționată de întâlnirea cu vedeta, Irina o întreabă dacă i-a adus cumva o copie după scenariu.

„Scenariul e unul foarte simplu. E vorba despre o mamă care urmează să aducă pe lume un copil. Atât. Semnăm contractul?”, i-a explicat Diva.

Răsfoind paginile documentului, Irina își dă seama că nu este menționat niciunde că ar fi vorba despre un film sau o producție cinematografică. În acel moment, Bobi își face apariția.

„I-ai spus?”, își întreabă el soția.

„E vorba de ceva mult mai important decât un film. E vorba despre viață, adevăr, sacrificiu, mulți bani, iar, până la urmă, alegerea este a ta. Vreau să faci un copil pentru mine. Noi doi ne dorim un copil, iar tu o să-l naști”, i-a spus Diva.

Cum a reacționat Irina și ce i-a spus Bobi Divei, puteți vedea în mterialul video de mai sus din Sacrificiul- Alegerea.

Video