Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Raman cu tine

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

„Tu și bărbatul tău o să aveți probleme! O să vă distrug!”. Ioana, amenințată de Diva! Irina a primit un semn special  – VIDEO

Diva o amenințat-o pe Ioana, spunându-i că ea și soțul ei vor avea probleme, dacă vor continua să mai intervină în viața ei. Irina a primit un „semn” special.

„Eu am dat șansa unei alegeri, iar Irina a ales deja. Ea, nu eu. Nici un dar! În momentul în care faci niște alegeri, te ții de ele, până la final. Așa că ia-ți banii și ieși afară. Eu am să am copilul acesta și nimeni și nimic pe lumea asta nu mă va face să mă răzgândesc”, i-a spus Diva Ioanei.

„Și voi ați riscat prea mult, băgându-vă în problemele mele. Și dacă veţi continua aşa, îți promit că și tu şi bărbatul tău o să aveţi probleme. Ați devenit complici. Îți promit că o să vă distrug”, a adăugat ea.

Irina a trăit un moment special, alături de Bobi, pe care l-a interpretat drept un „semn”.

Cum a decurs confruntarea dintre Diva și Ioana, dar și ce „semn” a primit Irina, aflați din clipul de mai sus din „Sacrificiul”, sezonul 2.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro