Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Scandal de proprții în casa familiei Oprea! Eva Oprea îi dă o palmă lui Lili și se îmbrâncesc! "N-ai voie să minţi că aduci un copil pe lumea asta"

Eva Oprea o pedepseşte crunt pe Lili, după ce află că a minţit în legătură cu sarcina!

Eva Oprea îi dă o palmă lui Lili și se îmbrâncesc! "N-ai voie să minţi că aduci un copil pe lumea asta"

Eva se enervează foarte atre pe atitudinea relaxată a lui Lili. Aceasta o trage agresiv de mână și țipă la ea, iar Lili ripostează imediat: "Ei, nu-ți permit să vorbești așa cu mine că nu-s copil al țigăncii".

Eva își iese din minți și îi trage o palmă peste față lui Lili: "Nu permiți? N-ai voie să faci asta! Nu ai voie să minți despre lucrul ăsta! N-ai voie să spui că aduci un copil pe lumea asta și să minți", spune Eva turbată de furie.

"Străjină nesimțită m-am săturat de tine până peste cap! Să pleci de aici că nu te mai suport! Pleacă din casa mea, mincinoasă ce ești!", adaugă Eva.

Cele două se îmbrâncesc, iar Lili aruncă amenințări grele: "Bine cucoană! Mai vedem noi ce se întâmplă dacă nu știi să te stăpânești și să mă respecți"

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro