Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Serialul Sacrificiul – Alegerea, lider de audiență la nivelul publicului urban și național

Dezvăluirile secretelor din familia Oprea, dar și din cea a Divei din episodul de aseară al serialului Sacrificiul - Alegerea, de la Antena 1, i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane. Proiectul produs de Ruxandra Ion a fost lider de audienţă la nivelul publicului urban și national.

Serialul Sacrificiul – Alegerea, lider de audiență la nivelul publicului urban și național

Astfel, Antena 1 a înregistrat asearã în intervalul 22:41 – 23:40 un rating mediu de 5.5 procente şi 15.5% cota de piaţã, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul publicului urban. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 4.6 puncte de rating şi 12.9% cota de piaţã.

citește și: Două secrete bombă au fost dezvăluite! Ștefan Oprea și Bobi au dat cărțile pe față în „Sacrificiul”, sezonul 2, episodul 27 - VIDEO

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, serialul Sacrificiul – Alegerea înregistrând asearã 6.6 puncte de rating şi 18.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã de Pro Tv, cu 5.1 puncte de rating şi 14.2% cota de piaţã. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 22:41, peste 1.765.000 de telespectatori la nivelul întregii ţari urmãreau serialul produs de cãtre Ruxandra Ion pentru Antena 1. Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00) pe toate categoriile de public.

Actorii din serialul Sacrificiul-Alegerea

Personajele din serialul Sacrificiul – Alegerea au trecut și aseară prin multe încercări și răsturnări de situație. Ștefan Oprea este conștient de boala cu care se confruntă și vrea să scape de povara secretelor și minciunilor care i-au distrus familia pe parcursul anilor, așa că îi mărturisește Evei că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinții.

Actorii din serialul Sacrificiul-Alegerea

Tot în episodul de aseară, bărbatul i-a spus Evei că știa acest lucru încă de când cei doi s-au căsătorit. Ștefan a pregătit o scrisoare de adio pentru copiii săi în care le-a spus că nu vrea să fie o povară pentru ei. Lili și Dănuț au descoperit în laptopul lui Ștefan analizele de la o clinică de oncologie de unde reiese că acesta are cancer.

Bobi s-a întors acasă și le-a așteaptat pe Diva și Irina să ajungă de la cumpărături pentru a le face o dezvăluire. Acesta i-a spus Divei că el este îndrăgostit de Irina și că lucrurile nu mai pot continua așa. Ioana a venit la Diva cu 100.000 euro pentru a o scăpa pe sora ei de povara pe care o duce, dar fără succes. Diva o amenințat-o pe Ioana, spunându-i că ea și soțul ei vor avea probleme, dacă vor continua să mai intervină în viața ei.

Maria s-a operat la genunchi și are nevoie doar de o săptămână de repaos pentru ca piciorul să își revină complet, iar Amza a fost alături de ea și în această încercare. Cum vor evolua cele trei povești de dragoste, telespectatori vor putea afla în fiecare miercuri, de la ora 22:45, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 8 aprilie 2020

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro