Live acum
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Adriana Trandafir a făcut sacrificii dureroase de dragul carierei! „A murit, iar eu nu am fost acolo”

Adriana Trandafir, care joacă în serialul „Sacrificiul”, ce va avea premiera pe 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, a dezvăluit de sacrificii dureroase a făcut de dragul carierei.

Adriana Trandafir, care joacă în serialul „Sacrificiul”, ce va avea premiera pe 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, a dezvăluit de sacrificii dureroase a făcut de dragul carierei.

Actrița Adriana Trandafir a vorbit și despre personajul ei din serialul „Sacrificiul”, Veorica Zamfir.

„Sunt Veorica Zamfir, sunt mamă, sunt supusă, nebună, sunt mediatoare, sunt amăgitoare uneori, sunt un ciob din oglinda femeii planetare. Este o femeie a zilelor noastre, cu bune, cu rele, o femeie care trece prin multe încercări. Își pune multe întrebări la care nu a găsit încă răspunsuri, dar aș vrea să fie o femei iubită de telespectatori. Îmi doresc să fiu măcar la fel de iubită ca și în «Fructul Oprit». Și mi-am dorit în primul rând să nu existe similitudini între Lina Broască și Veorica. Dacă am reușit, o să îmi spuneți voi”, a spus Adriana Trandafir.

„Este un personaj care adună în el multe dureri și întotdeauna, pentru că există un preț al fiecărui lucru pe pământul ăsta, Veorica plătește întotdeauna. Nu știu cum se face, dar plătește mai mult, cu vârf și îndesat”, a adăugat ea.

Adriana Trandafir a dezvăluit și ce sacrificii dureroase a făcut din punct de vedere personal pentru carieră.

„Am făcut multe sacrificii… Faptul că își moare părintele și nu ești acolo, faptul că poate copiii mei și-ar fi dorit să fiu alături de ei mult mai mult decât am fost, faptul că n-am putut în fiecare seară să le citesc eu poveștile… În orice caz, am făcut sacrificii demne și sacrificii pentru fericirea lor, pentru bunăstarea și liniștea lor. Nu am fost cea mai bună mamă, dar voi fi cea mai bună bunică”, a spus ea.

„Sacrificiul”, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1, este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Primul episod va fi difuzat pe micile ecrane pe 11 septembrie, de la ora 20.00.

Video