Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ştefan îi mărturiseşte fiului său, Andrei, motivul şantajului ambasadorului: "Am vândut arme mercenarilor"

Ştefan îi mărturiseşte fiului său, Andrei, motivul şantajului ambasadorului. Acesta spune că tatăl lui Lili îl are la mână cu un dosar mai vechi în care a făcut trafic de arme.

Ştefan îi mărturiseşte fiului său, Andrei, motivul şantajului ambasadorului

Pentru că situația devine din ce în ce mai complicată, Stefan Oprea a decis să-i spună adevărul fiului lui, Andrei, despre fapta lui din trecut, pentru care acum este obligat să plătească. Acesta i-a povestit cum a făcut trafic cu arme, iar tatăl lui Lili îl are la mână cu aceste informații, având dovezi despre afacerile lui cu mercenarii.

Ambasadrul nu se va opri doar la a-i face rău lui, ci va încerca să le facă rău tuturor din familie. „Ai o obligație față de familia ta”, i-a spus pe un ton autoritar Ștefan fiului său.

Andrei nu a acceptat nici de data aceasta, după ce a aflat adevărul, să se căsătorească cu Lili, și astfel a plecat la munte, îndrumat de inima lui care bate pentru Ioana.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!