Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Decizie radicală în ultimul episod din "Sacrificiul". Eva îl părăsește pe Ștefan Oprea, bolnav de cancer: "Nici la moartea ta nu vin!"

Serialul Sacrificiul, de la Antena 1, a ajuns la sfârșit. Ultimul episod din cel de-al doilea sezon o pune pe Eva în fața unei decizii radicale, aceea de a-și părăsi soțul, pe Ștefan Oprea.

Sacrificiul, sezonul 2, ultimul episod.După ce a aflat că socrul său este cel care i-a ucis părinții, Eva decide să-și părăsească soțul, pe Ștefan Oprea, pentru că nu i-a spus adevărul timp de 27 de ani.

"Am stat în casă cu un criminal! Nici la moartea ta nu vin!", îi strigă Eva lui Ștefan.

Citește și: Maria, prinsă într-un triunghi amoros! Victor, disperat să o despartă de Amza: "Nu pot să o pierd!"

Sacrificiul, ultimul episod. O mãrturisire cumplitã îi zdruncină cu totul viaţa Evei

Eva a aflat chiar de la Ştefan Oprea că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinții pe vremea comunismului, lucru ştiut de acesta şi ţinut secret încã de când cei doi s-au cãsãtorit. Ștefan a pregătit o scrisoare de adio pentru copiii săi în care le-a spus că nu vrea să fie o povară pentru ei.

Lili și Dănuț au descoperit în laptopul lui Ștefan analizele de la o clinică de oncologie, de unde reiese că acesta are cancer.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro