Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Vai de Antonio! Mario își învață fratele cum să cucerească o femeie diseară, de la 20.00, în Sacrificiul

Etern îndrăgostit de sexul frumos și cunoscător al artei seducției moderne, Mario, acest Don Juan al tinerelor aflate în impas, își învață fratele mai mic, Antonio, cum să se poarte cu o femeie. Sau două. Separat sau deodată.

Mario îl învață pe Antonio, fratele lui mai mic, cum să cucerească o femeie

Si, binențeles, așa cum face orice mentor care-și ia rolul în serios, Mario oferă sfaturi înțelepte și profunde învățăcelului său: „Un bărbat nu trebuie să arate niciodată ce e în interiorul lu, bă! Fii bărbat cu doi de i!”

În casa familiei Oprea, în schimb, situația nu este la fel de relaxată. Alin o acuză pe Lili și o avertizează că îl va pierde pe Andrei, dacă nu acționează, în curând, pentru a-l separa de Ioana: ”E la munte cu bona, proasto! O să pierzi tot, dacă nu te trezești!”

Ce va face Lili pentru a interveni, din nou, între Andrei și Ioana și ce decizie va lua Antonio în privința Iuliei vom vedea în următoarele două episoade din Sacrificiul, azi și mâine, de la 20.00, după Observator, la Antena 1.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!