Antena Căutare

Fata Albastră din Avatar a fost lăsată fără sutien de Varză, la „Scena misterelor”! Ai fi ghicit cine s-a ascuns în spatele măștii?

Fata Albastră din „Avatar” a fost lăsată fără sutien de Daniel Ilie, Varză de la „iUmor”, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”.

Fata Albastră din „Avatar” a fost lăsată fără sutien de Daniel Ilie, Varză de la „iUmor”, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”.

La finalul unei scenete puse la cale de Dan Negru, ca să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de extraterestru, Varză și-a dorit să o repete.

„Am o rugăminte. Să mai tragem o dublă”, a spus Varză.

Câteva vedete invitate să ghicească cine se află în spatele măștii au intuit repede cine este celebritatea devenită Fata Albastră din „Avatar”.

„E ea așa, mai pisică, mai felină”, a spus Șerban Copoț, și „Au dat-o de gol mersul și mișcările suave”, a spus Cosmin Seleși.

Și au intuit bine – în prințesa din „Avatar” era Anna Lesko.

Cum a fost lăsată Fata Albastră din „Avatar” fără sutien și cum s-au descurcat vedetele în misiunea de a ghici cine se află în spatele măștii puteți vedea în clipul de mai sus.

Romică Țociu și-a făcut implant de păr… de mistreț și a făcut un anunț bombă la „Scena misterelor”! „Vreau să mă însor” ... „Cine sunt?", cel mai haios joc de la „Scena Misterelor”! Cosmin Seleși s-a supărat pe Dan Negru: „O să îi zgârii m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x