Antena Căutare

Deghizare senzațională la „Scena misterelor”! Ginghis Han s-a hotărât să se facă pompier. „Vreau să îmi spăl numele”

Ginghis Han s-a hotărât să se facă pompier, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”. Deghizarea senzațională le-a pus în mare încurcătură pe vedetele din echipa Galacticilor și din cea a Starurilor.

Ginghis Han s-a hotărât să se facă pompier, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”. Deghizarea senzațională le-a pus în mare încurcătură pe vedetele din echipa Galacticilor și din cea a Starurilor.

Invitați la „Scena misterelor", Alin Gheorghişan și Nicodim Ungureanu, pompieri, l-au ajutat pe Ginghis Han să se facă pompier, într-o scenetă pusă la cale de Dan Negru, ca să-i ajute pe concurenți să ghicească vedeta din spatele măștii.

„Vreau și eu un loc de muncă aici la dumneavoastră, la pompieri, pentru că mă simt vinovat. Am făcut pârjol. Am dat foc la imperii. Am pârjolit China până în Rusia. Te rog, șefu, vreau să sting niște incendii să îmi spăl numele”, a spus Ginghis Han, plin de căință.

Vedetele au fost puse în mare încurcătură, cu toate că Ginghis Han a vorbit în scenetă.

Deghizată în Ginghis Han a fost Laura Lavric.

„Ăștia nu sunt convinși. Laurica, ia fă fata mea o dârleală de aia, ca să îi răcorești”, i-a spus Maria Cârneci cântăreței deghizate în Ginghis Han.

Urmăriți sceneta cu Laura Lavric deghizată în Ginghis Han și vedeți cum s-au descurcat vedetele în clipul de mai sus din „Scena misterelor”.

„Cine sunt?", cel mai haios joc de la „Scena Misterelor”! Cosmin Seleși s-a supărat pe Dan Negru: „O să îi zgârii m... Tania Popa, în tandrețuri cu… taurul Ferdinand, la „Scena misterelor”! Maria Cârneci „80% știu cine e!”. Tu ai fi ghicit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x