Antena Căutare

Gorila uriașă King Kong a cântat „Jaga, Jaga” la Scena misterelor, apoi a bătut vedetele din platou! „Mâine voi avea vânătaie” – Video

Gorila uriașă King Kong a cântat „Jaga, Jaga” la Scena misterelor, dar apoi a devenit violentă și a altoit toate vedetele din platoul emisiunii.

Gorila uriașă King Kong a cântat „Jaga, Jaga” la Scena misterelor, dar apoi a devenit violentă și a altoit toate vedetele din platoul emisiunii.

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, au trebuit să ghicească cine s-a ascuns în spatele măștii King Kong.

„În sfârșit a dat Dumnezeu și l-ați dezbrăcat de haine și îi arătați adevărata față a lui Nea Mărin”, a spus Cosmin Seleși, înainte ca vedeta să fie demascată.

„Păi dacă ar fi Nea Mărin, dacă i-ai da una, n-ar sări la bătaie?”, a întrebat Romică Țociu, care a început să-l lovească pe King Kong, dând tonul și pentru alte vedete din platoul emisiunii.

După ce a fost demascat, Nea Mărin a luat la altoit toate vedetele din platoul „Scena misterelor", să se răzbune pe palmele și ironiile primite.

„Mâine voi avea vânătaie aici”, a spus Diana Munteanu, care a încasat câteva dintre loviturile lui Nea Mărin.

Urmăriți momentul în clipurile de mai sus din emisiunea „Scena misterelor”.

Romică Țociu, roast-uri dure la Scena misterelor! „Le urez românilor să se iubească din suflet, ca toți oamenii din show... Râzi cu lacrimi! Dorian Popa și Vlad Gherman s-au duelat cu un ciorap de damă pe cap, la Scena misterelor. Cine a câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x