Antena Căutare

Nea Mărin Barbu “agresează” o mască, la “Scena misterelor”

Diseară, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, nea Mărin Barbu “agresează” o mască.

Diseară, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, nea Mărin Barbu “agresează” o mască.

Ca să-l determine pe cel care se ascunde în spatele personajului Deadpool să se dea de gol, nea Mărin încearcă să-l întărâte cu o serie de palme peste față. Ba chiar, la un moment dat, îl plesnește cu bastonul. Isonul i-l ține Pepe care, de altfel, mărturisește deschis că de multă vreme voia să “atingă” un supererou. “Nu mai dați în el!!”, face degeaba apel Dan Negru. O victimă colaterală a momentului va fi Romică Țociu, co-prezentator al show-ului.

Ce pățește Romică Țociu, dar și ce vedetă se ascunde în spatele lui Deadpool, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”.

Romică Ţociu, despre "Scena Misterelor": "Va fi un show impecabil. Rezonez perfect cu Dan Negru"... A început marea demascare! Vedetele sunt pregătite să facă show la „Scena misterelor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x