Antena Căutare

Deghizare uimitoare! Noe și-a lăsat Arca și a cântat la „Scena misterelor”! Tu cât de repede ți-ai fi dat seama cine este?

Noe și-a lăsat Arca și a venit să cânte la „Scena misterelor”, în cea de-a treia ediție a emisiunii, într-o deghizare uimitoare. Lângă el au dansat… un hipopotam și o maimuță.

Noe și-a lăsat Arca și a venit să cânte la „Scena misterelor”, în cea de-a treia ediție a emisiunii, într-o deghizare uimitoare. Lângă el au dansat… un hipopotam și o maimuță.

Noe a cântat melodia „The Lion Sleeps Tonight".

„E complicată treaba, că zici că a intrat Dumnezeu în platou”, a spus Pepe, după ce l-a văzut pe Noe în platoul „Scena misterelor”, în timp ce Maria Cârneci a spus că și-a dat seama cine este în spatele măștii, „după ochi”.

„O statură foarte frumoasă, o privire pătrunzătoare, inteligentă… Gata! L-am cunoscut la un spectacol de-al meu și știu că era ceva așa, o sobrietate… Are ceva aparte”, a reacționat și Rona Hartner.

Deghizat în Noe a fost Petre Roman, care a mărturisit că i-a plăcut să cânte. Dar ce echipă a ghicit prima? Vedetele din echipa Glacticilor și cele din echipa Starurilor s-au contrazis pe această temă.

Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț au alcătuit echipa Galacticilor, iar Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Amna și Cezar Ouatu, echipa Starurilor.

Cum s-au descurcat vedetele în misiunea de a ghici ce vedetă a fost deghizată în Noe puteți vedea în clipul de mai sus din „Scena misterelor”.

Romică Țociu i-a tăiat pantalonii lui Dan Negru, cu foarfeca! „Ești demodat, Dane!”... Ai fi ghicit cine s-a ascuns în spatele măștii? Shrek a venit să ceară un lifting facial de la „medicul fals” Claudiu Bl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x