Antena Căutare

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, are premierea în 28 februarie. Pe cine ascund măștile spectaculoase la Scena misterelor, cel mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase Galerie
Scena Misterelor- Gabriel Cotabita

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru, rulează în fiecare joi, de la 20.00, la Antena 1. Pe cine ascund măștile spectaculoase la Scena misterelor, cel mai nou show al Antenei 1, cu Dan Negru și Romică Țociu.

În cea de-a opta ediție Scena Misterelor, Gina Pistol, Ovidiu Ioanițoaia, Mihaela Tatu, Marcel Pavel, Alex Velea și Iuliana Marciuc s-au ascuns în spatele măștilor, iar Dorian Popa, Andrei Duban, Anca Neacșu, Rona Hartner și Dima Trofim, Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Vica Blochina și Andrei Ștefănescu, împărțiți în două tabere, au avut misiunea să-i ghicească.

Cu ajutorul indiciilor, vedetele din platou au reușit să se prindă că în spatele agilului Dragon s-a aflat Gina Pistol, însă le-a fost imposibil s-o recunoască pe Iuliana Marciuc în postura regelui Iadului.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Vezi aici ce s-a întâmplat la Scena Misterelor ediția 8

Carmen Tănase, cel mai simpatic ștrumf, în ediția 7

Carmen Tănase, Roxana Ciuhulescu, Daniela Gyorfi, Mioara Velicu, Cornel Palade și Cezar Ouatu sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele măștilor, în cea de-a șaptea ediție a show-ului Scena misterelor.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Carmen Tanse- Scena Misterelor

Și puține dintre ele au fost ghicite de vedetele din platou care au avut această misiune: Pepe, Jojo, Diana Munteanu, Cosmin Seleși și nea Mărin Barbu, din echipa Galacticilor, și Nicole Cherry, Rică Răducanu, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban, din cea a Starurilor.

Vezi aici ce s-a întâmplat la Scena Misterelor ediția 7

Scena Misterelor, ediția . Gabriel Cotabiță a întruchipat o mumie

În cea de-a șasea ediție Scena Misterelor, Antonia, Irina Loghin, Gabriel Cotabiță, Ozana Barabancea, multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă și campionul la kickboxing Ionuț Pitbull Atodiresei s-au deghizat în personaje celebre pe care cele zece vedete din platou – Pepe, Diana Munteanu, Oana Roman, Cosmin Seleși, nea Mărin Barbu, Dorian Popa, Rona Hartner, Raluka, Dima Trofim și Andrei Duban -, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, au trebuit să le ghicească.

Gabriel Cotabiță a întruchipat o mumie, însă a fost imediat recunoscut după voce.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Scena Misterelor- Gabriel Cotabita

Multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă a fost, joi seara, la Scena misterelor, Optimus Prime, extraterestrul din seria Transformers, iar Irina Loghin l-a întruchipat la Scena misterelor pe Captain Hook, din povestea lui Peter Pan.

Ionuț Pitbull Atodiresei, cunoscutul campion la kickboxing, a urcat pe papainoage ca să fie Marele Uriaș Prietenos, și nimeni nu a reușit să-l recunoască. De nerecunoscut a fost și Ozana Barabancea, care s-a ascuns în spatele unei spectaculoase statui stradale. Iar n spatele lui Hellboy s-a ascuns atât de bine una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, Antonia.

Vezi mai multe despre ediția 6 Scena Misterelor aici

Scena Misterelor, ediția 5. Mihai Morar a fost Wolverine

Alina Eremia, Constantin Enceanu, Alina Pușcaș, Mihai Morar, Nicole Cherry și Vica Blochina s-au ascuns în spatele măștilor, în cea de-a cincea ediție Scena Misterelor. Cele zece vedete din platou, Anda Adam, Rona Hartner, nea Mărin Barbu, Dorian Popa și Andrei Duban, care s-au aflat în echipa Starurilor, și Cristina Cioran, Diana Munteanu, Irinel Columbeanu, Pepe și Cosmin Seleși, care au făcut parte din echipa Galacticilor, au avut misiunea să ghicească cine se află în spatele personajelor care au urcat pe scenă.

Vica Blochina a urcat pe scenă într-un decor care a amintit de Carnavalul de la Rio. Fosta dansatoare profesionistă a fost recunoscută de ambele tabere, în ciuda machiajului care i-a ascuns mare parte din trăsături.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Mihai Morar- Scena Misterelor

În spatele măștii Wolverine s-a ascuns realizatorul de radio și televiziune Mihai Morar. În timpul momentului său, susținut alături de actorii Ana Maria Donosă și Eugen Cristea, Wolverine a avut parte și de un mic accident: și-a rupt o gheară.

În spatele personajului Mary Poppins s-a aflat Nicole Cherry și toți și-au dat seama destul de repede. Nimeni însă nu a bănuit că simpaticul Pinguin, care a jucat rolul unui recepționer, alături de “turistul” Vasile Calofir, o ascunde în spatele costumului pe... Alina Pușcaș.

Cunoscutul interpret Constantin Enceanu a fost cel care s-a ascuns în spatele sultanului Baiazid.

Ultima mască a serii, și poate cea mai spectaculoasă, a fost a Omului-amfibie din filmul “Shape of Water” care a ascuns-o pe Alina Eremia.

Mai multe despre ediția cinci Scena Misterelor, aici

Scena Misterelor, ediția 4. Maia Morgenstern, zeiță hindusă

În cea de-a patra ediție Scena Misterelor, au fost șase celebrități care s-au deghizat în spatele unor personaje împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor.

Celebra actriță Maia Morgenstern s-a ascuns joi seară, la “Scena misterelor”, în spatele unei spectaculoase zeițe hinduse.

Deși inițial, vedetelor din platou le-a fost imposibil să ghicească cine se află în spatele măștii Venom, au reușit într-un final să o facă grație indiciilor oferite de prezentatorul show-ului, Dan Negru. Astfel, vedeta care s-a deghizat în supereroul american a fost deconspirată: Andreea Antonescu, fosta componentă a trupei Andre. Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Al doilea tablou al serii a fost desprins din lumea Internetului și i-a adus la “Scena misterelor” pe Ralph, din filmul animat “Ralph Rupe Netu’”, și un simpatic Emoticon. În spatele măștii s-a aflat omul de afaceri Irinel Columbeanu.

După glas a fost recunoscută și vedeta din spatele emoticonului Smiley Face care, pe “Scena misterelor”, a interpretat hit-ul “Panamera” al lui Lino Golden: celebra cântăreață MIrabela Dauer.

Frumoasa Crăiasă a Zăpezii, în spatele căreia s-a ascuns Anca Țurcașiu, a apărut pe “Scena misterelor” într-un decor desprins parcă din regatul ei de gheață. Echipa Starurilor a fost mai inspirată decât cea a Galacticilor în privința ultimei măști a serii, eroul Zorro. Ei au presupus că în spatele măștii se află cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic și au avut dreptate.

Mai multe despre ediția a patra Scena Misterelor, aici

Petre Roman a purtat masca lui Noe, la Scena Misterelor

Cea de-a treia ediție “Scena misterelor”, a ascuns în spatele măștilor celebrități din sport, politică și lumea artistică și au pus în încurcătură vedetele din platou care au avut misiunea să le ghicească.

Anna Lesko a fost superba prințesă albastră din “Avatar”, Laura Lavric l-a întruchipat pe unul dintre cei mai mari cuceritori din istorie, conducătorul mongol Ginghis Han, iar celebrul portar Helmut Duckadam s-a deghizat în căpcăunul Shrek.

Politicianul Petre Roman s-a ascuns în spatele personajului biblic Noe, Nico a fost un imitator mai puțin inspirat al lui Elvis Presley, în timp ce Jean de la Craiova a urcat pe scenă în rolul tăurașului Ferdinand.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Ajutoare de mască au fost cunoscuți actori ai scenei românești: Claudiu Bleonț, Tania Popa, Nicodim Ungureanu și Alin Gheorghișan. Un alt invitat special al serii a fost Radu Sârbu, fostul component al trupei O-Zone.

Despre cea de-a treia ediție Scena Misterelor, mai multe informații aici

Ce vedete au ascuns măștile în cea de-a doua ediție Scena Misterelor

Cea de-a doua ediție Scena Misterelor, cu Dan Negru și Romică Țociu a fost absolut spectaculoasă. CRBL, Dani Oțil, Lidia Buble, Andrei Ștefănescu, Gelu Voicu și Marian Drăgulescu sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele măștilor joi seara.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Scena Misterelor- Masti

Și de data aceasta, zece vedete, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, au avut misiunea să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special coordonată de Andreea Rădulescu.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Pe de o parte s-au aflat Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Alina Eremia și Tavi Colen, iar de cealaltă parte, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan. Iar disputele lor au fost deopotrivă aprige și... amuzante.

Dani Oțil a fost imposibil de ghicit sub masca Străjerul Copac, într-un decor desprins din filmul “Maleficent”.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

CRBL s-a aflat în spatele lui Aquaman, iar Gelu Voicu l-a întruchipat pe Don Quijote. Într-un “tablou” de Epoca de Piatră și-a făcut apariția Omul din Neanderthal, personaj sub care s-a ascuns Marian Drăgulescu. La rândul ei, Lidia Buble a urcat pe Scena misterelor într-un costum de astronaut. Și, cum era de așteptat, nimeni însă nu a bănuit că în rolul personajului Lady Gaga s-a aflat interpretul Andrei Ștefănescu.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Cum a fost în cea de-a doua ediție Scena Misterelor, aflați aici

Cine s-a ascuns în spatele măstilor, în prima ediție Scena Misterelor

Andreea Marin, Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu și Dinu Iancu Sălăjanu sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele măștilor, în prima ediție a show-ului Scena misterelor, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Scena Misterelor-masti

Prima ediție Scena misterelor, emisiune prezentată de Dan Negru împreună cu Romică Țociu a fost lider de audiență la orașe, în intervalul orar 21.29 – 23.01, când Antena 1 a înregistrat 8 puncte de rating și o cotă de piață de 18,5%, urmată fiind de Pro TV, cu 7,1 puncte de rating și 16,4% cota de piață și Kanal D, cu 5,5 puncte de rating și 12,8% cota de piață. În acest interval orar, la nivel național, Antena 1 a înregistrat o medie de 1.442.000 de telespectatori.

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, a început joi, 28 februarie, de la ora 20.00 și are ca program de difuzare fiecare joi seară, de la aceeași oră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Negru și Romică Țociu fac echipă la Scena Misterelor​

La Scena misterelor, noul show al măștilor spectaculoase, Dan Negru va avea alături un co-prezentator surpriză: cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut și o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini și cine știe pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. (râde). Mi-a plăcut mult acest format și cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care știe tainele unei emisiuni de succes.Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru (râde), a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La „Scena misterelor”, vom veni în fața telespectatorilor cu foarte multe surprize și foarte mulți invitați. Emisiunea implică o desfășurare de forțe extraordinară și sunt convins cătelespectatorii vor fi foarte curioși să vadă acest tandem și această emisiune minunată”, spune Romică Țociu.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Dan Negru si Romica Țociu prezinta emisiunea Scena Misterelor

Regulament Scena Misterelor

La Scena misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru, două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase.

Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Cine sunt vedetele de la Scena Misterelor care ghicesc pe cine ascund măștile

Șase vedete permanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta au misiunea să ghicească cine se află în spatele măștilor.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Ce vedete s-au ascuns sub măștile spectaculoase

Vedete Scena Misterelor

Cine se ascunde în spatele măștilor, la Scena Misterelor

Fiecare ediție a emisiunii “Scena misterelor” cu Dan Negru și Romică Țociu va aduce în fața publicului șase măști, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp, căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Starurile sub acoperire, adică vedetele care se ascund în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special condusă de Andreea Rădulescu, sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.

Scena Misterelor online

Începând cu data de 28 februarie, toate episoadele Scena Misterelor online, pot fi văzute integral pe Antenaplay.ro, aici.

Cele mai noi informații se găsesc pe a1.ro/scena-misterelor, pe pagina de Facebook - Scena Misterelor, iar pe Instagram ScenaMisterelor se pot vedea imagini unice.

Dan Negru, despre noua emisiune - ”un show polițist”

Dan Negru este de părere că noul show de la Antena 1 este foarte aproape de un show polițist, tocmai pentru că munca vedetelor este aceea de a fo detectivi pentru a decsoperi cine se acunde în spatele măștilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine se ascunde în spatele celor șase măști care vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în cadrul show-ului Scena misterelor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x