Antena Căutare

Regina de Cupă, Zeus, Omul crăpat, un Cavaler în armură, un Conte și o Creatură marină vin în ultima ediție Scena misterelor

Ultima ediție Scena misterelor va fi una specială. Joi, 30 mai, de la ora 20:00, la Antena 1, în emisiunea prezentată de Dan Negru alături de Romică Țociu, șase măști spectaculoase vor ascunde ultimele șase celebrități

Ultima ediție Scena misterelor va fi una specială. Joi, 30 mai, de la ora 20:00, la Antena 1, în emisiunea prezentată de Dan Negru alături de Romică Țociu, șase măști spectaculoase vor ascunde ultimele șase celebrități care au acceptat provocarea de a se deghiza la Scena misterelor. Regina de Cupă, Zeus, Omul crăpat, un Cavaler în armură, un Conte și o Creatură marină își vor face apariția în trei decoruri districte, care vor aminti de Alice în Țara minunilor, muntele Olimp și Evul Mediu.

Opt vedete, împărțite în două tabere, vor încerca să ghicească cine sunt celebritățile deghizate în cele șase personaje. Liviu Vârciu, Pepe, Diana Munteanu și Cosmin Seleși, din echipa Galacticilor, și Dorian Popa, Andrei Duban, Cocuța și Bogdan Boanta, din cea a Starurilor, se vor întrece în ultima “competiție” a măștilor acestui sezon. Ca de fiecare dată, echipele vor beneficia de indiciile pe care le va pune la dispoziția lor prezentatorul Dan Negru, dar numai după ce acestea vor trece prin câteva probe amuzante. Vor trebui să răspundă la întrebări de cultură generală, să danseze sub presiune, să reziste cât mai mult timp pe taurul mecanic, să citească știri cu gura strâmbată de un aparat special, dar și să ghicească melodia pe care o va mima Romică Țociu. Echipa care va ghici cele mai multe măști va câștiga 1.000 de euro, bani pe care îi va dona unei cauze umanitare.

Celebrităților care s-au ascuns în spatele măștilor nu le-a fost deloc ușor sub costumele pe care le-au avut de purtat în această ediție. Deși destul de plăpândă, vedeta care a fost Cavalerul a trebuit să suporte zeci de minute o armură și un costum care cântăreau aproape 30 de kilograme. Iar Creatura marină a întâmpinat probleme cu lentilele care i se abureau din minut în minut, nepermițându-i să-și citească replicile de pe prompter. După ce filmarea a fost oprită în repetate rânduri, văzând că momentul nu dă semne să iasă, producătorii au găsit soluția salvatoare: masca a fost tăiată pe lateral, i s-a introdus o cască în ureche, iar replicile i-au fost suflate vedetei de producătorul show-ului, Dana Mladin.

Dacă unele vedete au avut mici probleme legate de costumație, altele s-au distrat copios în timp ce se transformau în diverse personaje. De exemplu, vedeta care l-a întruchipat pe Omul crăpat le-a făcut o farsă colegelor de la machiaje speciale și, după ce acestea au început să-i aplice masca, le-a mărturisit că are... păduchi. Glumă care a prins și nu prea căci, la machiaj, la un moment dat, toată lumea începuse să se scarpine pe cap. Regina de Cupă și-a intrat în rol încă din culise dar, știind că nu are voie să vorbească, pentru ca nu cumva să fie recunoscută de cine nu trebuie, a fost nevoită să se ascundă prin diverse cotloane ca să-și facă filmulețele dorite pentru rețelele de socializare.

Așadar, cine sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele celor șase măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 30 mai, de la ora 20:00, în ultima ediție Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x