Antena Căutare

Show și așa 2022. Liviu Vârciu a făcut spectacol în rolul cetățeanului turmentat. Cum a arătat sceneta ”Ghinionistul”

În emisiunea ”Show și-așa!” din data de 31 decembrie 2021 Andreas Petrescu, Andrei Ștefănescu și Andreas Petrescu au interpretat sceneta amuzantă ”Ghinionistul”. 

liviu varciu si andreas petrescu intr-o sceneta la show si asa 2022 Galerie
În emisiunea ”Show și-așa!” din data de 31 decembrie 2021 Andreas Petrescu, Andrei Ștefănescu și Andreas Petrescu au interpretat sceneta amuzantă ”Ghinionistul” | Antena 1

În scenetă, doi clienți, respectiv Liviu Vârciu și Andreas Petrescu, discută despre numerele câștigătoare de la Loto, și nu numai.

La un moment dat, își face apariția și Andrei Ștefănescu, care este ospătar în locația unde cei doi s-au întâlnit întâmplător.

Citește și: Revelion 2022: Felicitări cu mesaje ”La mulți ani 2022” sau ”Un an nou fericit” de trimis prin SMS, WhatsApp, Facebook de Anul Nou

Liviu Vârciu, în rolul cetățeanului turmentat în sceneta Ghinionistul

Liviu Vârciu a făcut o nouă demonstracție de actorie în cadrul emisiunii ”Show și așa 2022” de la Antena 1.

Îmbrăcat într-o jachetă neagră, cu inserții aurii, Liviu a jucat rolul unui cetățean turmentat, supărat pentru că nu a ghicit numerele la loto.

Conform lui, a fost foarte aproape de a se îmbogăți, în ciuda faptului că numerele de pe bilet nu erau nici măcar apropiate de cele extrase.

Citește și: Revelion 2022: program magazine și mall-uri. Supermarketurile și centrele comerciale deschise pe 1 și 2 ianuarie, de Anul Nou

După ce a discutat cu celălalt client, pe care îl cunoștea de doar câteva clipe, Liviu l-a chemat pe chelner. ”Cocoș”, a strigat el de nenumărate ori și Andrei Ștefănescu și-a făcut apariția.

Nemulțumit de meniul prezentat, el a mai stat câteva momente de vorbă cu noul său prieten, iar apoi s-a ridicat și a plecat în căutarea altor distracții.

Toată sceneta poate fi urmărită în materialul video atașat mai sus.

Andrei Ștefănescu se „duelează” cu Liviu Vârciu la „Show şi-aşa!” de la Antena 1

Mirela Vaida le va lansa lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu o provocare în seara de 31 decembrie 2021, înainte de Revelion.

„Îmi propun ca în seara aceasta, Liviu şi Andrei să le arate telespectatorilor că pot funcţiona şi separat!”, a spus ea.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Astfel, Liviu va conduce tabăra actorilor, în vreme ce Andrei va fi căpitanul cântăreţilor, într-o confruntare din care trebuie să se decidă care este cel mai important ingredient al unei petreceri reuşite, muzica sau umorul.

Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Andreas Petrescu şi Cristi Iacob vor face parte din echipa actorilor, împreună cu Liviu Vârciu, în vreme ce Georgiana Lobonţ, Claudiu Ghiţulescu, Nico, Marcel Pavel şi Gelu Voicu i se vor alătura lui Andrei Ştefănescu, în tabăra cântăreţilor.

Show și așa 2022. Alexandra Velniciuc, moment în memoriam Stela Popescu: ”Un moment excepțional”... Show și așa 2022. Georgiana Lobonț a atras toate privirile cu o rochie specială, cu mâneci clopot și elemente tradiționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x