Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Adio cluburi, dansuri lascive și fițe! Fosta dansatoare a Deliei a ajuns de nerecunoscut de când a luat-o pe calea bisericii

De când a luat calea bisericii, Andreea Popescu este de nerecunoscut. S-a retras din showbiz şi şi-a dedicat timpul familiei şi vieţii de mămică.

Andreea Popescu

Cândva făcea furori pe scenă și rupea cluburile în două! Acum, fosta dansatoare a Deliei a dat bluzele mulate si fustele scurte pe baticuri si haine lălâi!

De când a luat-o pe calea bisericii, vedeta e de nerecunoscut! S-a retras din showbizul monden și, de patru ani de zile, și-a asumat rolul de casnică, soție și mămică!

Bruneta susține că schimbarea radicală a stilului de viață se datorează unei revelații pe care a avut-o atunci când tatăl ei se afla pe patul de moarte: „Mi-am dorit din tot sufletul să fie o schimbare! Dumnezeu a făcut o minune cu tata și atunci a fost o promisiune pe care eu am făcut-o! Când tata era în comă, m-am rugat mult! Am început să merg în paraclisul din spital și mi-a venit în minte să țin post! Și, ușor, ușor, după două săptămâni (tata n.r.) a început să-și revină!”

Recomandari