Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

Alina Puscau fuge de cratita

Blestemul Hollywoodului a lovit-o si pe Alina Puscau. Frumoasa romanca a pus capat relatiei de patru ani pe care o avea cu regizorul Brett Ratner, pentru ca barbatul vroia sa faca din ea o femeie de casa.

Despartirea dintre cei doi a avut loc in urma cu ceva timp, insa au pastrat discretia. Pana acum, cand frumoasa, care si-a aratat formele in Playboy a marturisit pentru Cancan:

Brett voia sa-i fac un copil si sa ne casatorim, iar eu n-am fost de acord. Nu acum. Insa familia lui insista pe aceasta tema. I-am spus lui Brett ca n-am venit din Romania ca sa ma casatoresc cu cineva bogat. Mi-am cladit o cariera prin munca mea si vreau sa o continui. El voia sa ma controleze, sa aiba grija de mine. Initial nu m-a crezut cand i-am spus ca ne despartim, dar dupa o luna si-a dat seama ca nu ma mai intorc la el".

In plus, se pare ca Ratner nu isi dorea ca frumoasa romanca sa isi urmeze cariera in modeling. „I-am replicat ca-mi doresc sa continui ce am inceput, ce am cladit muncind din greu. El insa dorea sa stau acasa, sa am grija de copilul pe care voia sa i-l fac. Ma trata ca pe o printesa, aveam tot ce doream, dar nu mai voia sa ma lase sa-mi continui cariera. N-a vrut sa ma lase sa fiu actrita, adica ceea ce-mi doresc acum sa fac. Cu el nu mai eram Alina, eram alta persoana", a completat vedeta.

Dar, cum o frumoasa nu sta niciodata prea mult singura, cu siguranta se vor arata doritori care sa o initieze in tainele actoriei. Pentru familie, Alina Puscau mai poate astepta. La 28 de ani, inca mai poate arata multe.

Foto: Playboy

Recomandari