Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Catherine Zeta Jones, suspecta de cancer cervical

Vestile proaste curg pe banda rulanta pentru familia lui Michael Douglas! La nici o luna dupa ce actorul a anuntat public ca sufera de cancer laringian in faza avansata, sotia lui, frumoasa actrita Catherine Zeta Jones, e suspecta de cancer cervical.

Potrivit medicilor care ii trateaza pe cei doi, boala frumoasei Catherine Zeta Jones ar putea fi contactata chiar de la sotul acesteia. In urma testelor a fost descoperit ca actorul este purtatorul virusului HPV, care este transmis sexual si poate duce la cancer cervical la femei.

Devastata, actrita asteapta rezultatele de la mai multe clinici de specialitate americane. Pana atunci insa, se dedica in totalitate ingrijirii sotului ei, cu care are doi copii minori.

Daca a contactat HPV, Catherine Zeta Jones ar putea dezvolta mai multe forme de cancer, printre care si cel cervical.

Cat despre Michael Douglas, el face in prezent un tratament cu citostatice, despre care medicii spun ca are sanse mari sa-i salveze viata. Pe de alta parte, alti specialisti americani, au afirmat ca actorul mai are maximum un an de trait, si acela in chinuri groaznice. In plus, exista pericolul sa-i fie extirpat tot aparatul vocal.

sursa foto: hepta

Recomandari