Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Cazul Caracal: Tânărul implicat în răpirea Alexandrei Măceșanu, prins de Alexandru Cumpănașu! Ce detaliu bombă a ieșit la iveală

La un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, unchiul tinerei, Alexandru Cumpănașu, a făcut dezvăluiri bombă despre cazul Caracal! Acesta a descoperit că există un tânăr implicat în răpirea Alexandrei Măceșanu!

Alexandru Cumpănașu, noi detalii despre cazul crimelor de la Caracal

Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, o prietenă a tinerei Alexandra Măceșanu a discutat cu un tânăr care a recunoscut că a contribuit la răpirea mai multor fete!

TÂNĂR IMPLICAT ÎN RĂPIREA ALEXANDREI MĂCEȘANU, ÎN CARACAL

Surprinzător este faptul că, deși Alexandru Cumpănașu a depus această discuție ca probă, tânărul nu a fost identificat sau audiat, lucru ce reiese din spusele unchiului Alexandrei Măceșanu

Această conversație a ajuns și în spațiul public, la scurt timp de la dispariția tinerei Alexandra Măceșanu, despre care se crede că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

citește și: Ce tatuaj și-a făcut Gheorghe Dincă, în zona intimă! Detaliul ce i-a oripilat pe anchetatori

„Bună, știi ceva de Alexandra?

Nu știu nimic de ea, din păcate.

Au dus-o în altă țară.

De unde știi tu?

Deci…sunt un băiat. Alexandra s-a urcat într-o mașină și în acea mașină era un om pe care îl știu eu. Și el duce fete la prostituție.

Ești sigur despre ce vorbesti? Dă-mi mai multe detalii despre acel om.

Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva.

Cazul Caracal: Tânărul implicat în răpirea Alexandrei Măceșanu, prins de Alexandru Cumpănașu! Ce detaliu bombă a ieșit la iveală

Gheorghe Dincă, bărbatul care a răpit-o pe Alexandra Măceșanu

În seara asta o duce în altă țară.

Și până acum unde a ținut-o?

citește și: Cum arată mama lui Alexandru Cumpănașu! Fotografia a stârnit numeroase reacții

Aici chiar nu știu. Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belit-o? Dacă zici, măcar nu zi de mine.

Nu, îți dai seama că nu o să te bag pe tine. Doar tu ne poți ajuta, gândește-te puțin.

Știu asta, m-am gândit la asta dar dacă o iau pe Alexandra de acolo, eu dispar (…) Doar îți zic să te păzești și tu. El a pus ochii pe multe fete de acolo si cică mă pune pe mine să vorbesc cu voi și după să ne vedem și vine să vă ia.”

Vă reamintim faptul că, deși Alexandru Cumpănașu (unchiul tinerei Alexandra Măceșanu) a depus aceste conversații ca probe, tânărul în cauză nu a fost audiat de către anchetatori, arată cei de la playtech.ro.

Recomandari