Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Cindy Crawford: “Mentin relatia perfecta cu escapade pentru sex”

Sunt casatoriti de 13 ani, dar Cindy Crawford si sotul ei, Rande Gerber, se iubesc ca in prima zi. Au insa si un secret intim: din cand in cand fac escapade pentru sex.

Asa se face ca, pentru a nu fi deranjati de copiii lor, Presley, 11 ani, si Kaia, noua ani, cei doi se refugiaza in casa de oaspeti de pe plaja pentru a avea parte de momente fierbinti.

„Nu este planuit. Da, avem o casa de oaspeti pe plaja. Este ca o escapada fara sa fim prinsi. Uneori nici nu ne mai batem capul cu lumanari. Trebuie doar sa o faci! Esti in criza de timp. Nu vrei sa intre pustii tai, ni s-a intamplat nu cu mult timp in urma", a declarat supermodelul.

Cu toate ca au fost prinsi in actiune de copiii lor, Cindy a marturisit ca nu s-au simtit deloc jenati si ca acestia au inteles ca din cand in cand parintii lor au nevoie si ei de intimitate.

„Avem usa inchisa si noi nu o tinem de obicei inchisa si fiica mea a venit si ne-a spus: «Ce faceti acolo?». I-am raspuns: «Stii ce, tati si cu mine petrecem ceva timp impreuna» si apoi ea: «Dumnezeule, nu vreau sa aud asta»! Acum, stie ca daca usa este inchisa, nu trebuie sa intre", a completat vedeta.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Recomandari