Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Cristi Tanase, agresiv la pat cu Diana Guresoaie!

Diana Guresoaie continua sa faca senzatie cu dezvaluiri incitante despre fotbalistii cu care s-a iubit.

Diana Guresoaie a devenit vedeta in urma scurtei sale relatii cu Cristi Tanase si desi intre timp a intervenit despartirea, Stramba continua sa faca dezvaluiri despre stelist.

In cadrul unui videochat organizat de Click, Diana Guresoaie a vorbit despre cel care a facut-o celebra, dar si despre alti fotbalisti care ar fi avut de-a face cu ea.

Pe Cristi Tanase si Adrian Ropotan i-a descris la comun, ca nefiind barbati romantici, ci dimpotriva, agresivi in dormitor. "Nici unul dintre iubitii mei nu era romantic. Erau toti mai agresivi", s-a plans Diana Guresoaie care a explicat ca intre ea si Dodel nu a existat o despartire clara, ci o racire a relatiei.

"Eu nu am mai sunat si nici el nu a mai sunat", a povestit Diana Guresoaie. Fata a fost dispusa sa vorbeasca si despre cel mai intim detaliu din viata ei si anume pierderea virginitatii.

Nu mai stie clar la ce varsta s-a intamplat, insa stie ca a fost cu primul ei iubit. "Nu mai stiu sigur cand mi-am pierdut virginitatea. A fost cu primul meu iubit si cu el m-am cuplat pem la 15 ani jumate. S-a intamplat cam cu un an mai tarziu", a incheiat Diana Guresoaie.

Foto: Cancan

Recomandari