Căutare Live

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box

Cantaretii americani Drake si Chris Brown, care au fost implicati intr-o altercatie in urma cu doua saptamani, au primit o oferta de a-si rezolva disputele in ringul de box. Pentru acest meci, fiecare ar primi un milion de dolari, relateaza portalul EntertainmentWise.

Miliardarul american Alki David s-a oferit sa le plateasca celor doi cate un milion de dolari daca accepta sa se bata in ringul de box. Daca rapperii vor accepta propunerea, un alt milion de dolari va fi donat in scopuri caritabile.

Alki David crede ca cei doi ar trebui sa accepte lupta cu public pentru ca in cele trei runde a cate un minut fiecare nu se pot rani grav.

Drake si Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, s-au batut in urma cu doua saptamani intr-un club din New York. Conflictul dintre cei doi a luat amploare mai ales din cauza faptului ca presa americana sustine ca Drake este actualul iubit al cantaretei Rihanna.

Foto: hepta.ro

Rapperul 50 Cent a suferit un accident de masina si a ajuns de urgenta la spital...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri