Căutare Live

FOTO! Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital!

Desi avea planuri mari pentru Revelion, Anamaria Prodan va intra in noul an mai cuminte ca oricand. O criza de rinichi a trimis-o la spital!

Am ajuns la spital, la Urgenta, mi-au facut analizele. Am infectie urinara si pietre la rinichi, am avut niste dureri insuportabile, doar cu Papaverina mi-au mai trecut. Nu mai pot pleca la munte, desi am platit 1.800 de euro pe bilet, asa ca voi sta acasa, in pat. Chiar voiam sa petrecem la munte, caci tocmai am fost numita director sportiv al Clubului Sportiv Concordia ChiajnaFOTO! Vezi care este asemanarea dintre Oana Zavoranu si Barack Obama!... SOC! Katy Perry si Russell Brand divorteaza!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri