Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

FOTO! Demi Moore, sex nebun in masina cu prietenul lui Ashton Kutcher!

Bomba in lumea mondena! Demi Moore nu a fost chiar usa de biserica in relatia cu Ashton Kutcher. Vedeta din „Ghost" si-ar fi inselat sotul cu un actor. Iar scena de sex s-a consumat ca intre niste adolescenti americani, pe bancheta din spate a unei masini.

Situatia a fost cu atat mai complicata cu cat Ben Hollingsworth si Ashton erau prieteni. Dar acest lucru a fost uitat dupa o serata, iar actrita de 48 de ani si barbatul mai tanar cu doua decenii si ceva au dat frau liber pasiunii. Nu au mai avut rabdare nici macar sa ajunga intr-o camera de hotel: au facut-o in automobil, potrivit unui martor.

A urmat o scurta relatie care l-a ajutat pe Ben in cariera. Se spune ca Demi ar fi intervenit ca el sa obtina roluri. Dar, cuprins de remuscari, cum se apropiase din ce in ce mai mult de Kutcher, actorul a decis sa puna punct idilei.

Acest pas gresit ar putea fi o explicatie pentru incapatanarea vedetei de a nu divorta de sotul infidel. Se pare ca echilibrul in cuplu a fost pastrat: amandoi au calcat stramb. Doar ca ramasese intre ei.

sursa: VDTonline


Recomandari