Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Foto - Incredibil cum arată mama Danielei Crudu, aceasta a părăsit-o când avea 13 ani. Care este povestea de viață a fostei asistente tv

Detalii despre mama Danielei Crudu știm chiar de la ea care a prezentat-o în emisiunea “Un Show Păcătos”, acum câțiva ani în urmă. Mama Danielei, Florentina a ales să părăsească România pe când Cruduța avea doar 13 ani și să-și caute un loc de muncă, bine plătit în străinătate.

Povestea de viață a Daniele Crudu

Aceasta și-a găsit de muncă în Italia: “Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an”, a mărturisit Florentina, mama Danielei, la Antena 1, acum ceva timp în urmă, citată de viva.ro

În anul 2013 părinții Danielei Crudu au decis să-și separe viețile. Aceștia nu au divorțat, au rămas în relații bune, dar fiecare pe drumul său.

Mama Danielei a ales să se întoarcă în țară în anul 2015 cu partenerul ei și a decis să facă o investiție într-o proprietate imobiliară în cartierul în care locuia fiica ei, Daniela Crudu.

După ce mama ei a plecat, Daniela Crudu a ales viața de noapte din Regie. Cluburile era locul în care ea își găsea frumusețea zilelor. În acea perioadă, fost asistentă TV a fost remarcată de către patronul , cel care i-a și propus o ofertă de muncă, ajungând în scurt timp dansatoare.

Daniela Crudu a intrat în televiziune la o vârstă fragedă

Imediat ce a terminat liceul, Cruduța a participat la casting pentru "Neața cu Răzvan și Dani" și astfel a debutat în showbiz.

Momentele de groază prin care a trecut Daniela Crudu, weekendul trecut

Fosta asistentă TV a ajuns pe patul de spital după ce a fost bătută cu brutalitate de iubitul ei croat. Daniela a fost transportată Universitar cu nasul spart, iar veştile medicilor nu au fost deloc bune.

Aceasta a suferit o fractură nazală și diferite leziuni în zona feței. Iubitul de origine croat și-a luat lucurile și aplecat după ce s-a deschis pe numele acestuia un ordin de restricție. Daniela nu a depus plângere penală împotriva lui și a fost eliberată la scurt timp din spital.

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro