Gigi Becali, reacție spumoasă după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: "Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam și o și tundeam"

 
+2 click pentru
galerie

Clipul în care impresara Ana Maria Prodan îi dă un pumn în față antrenorului echipei Astra, Dan Alexa, a devenit viral pe internet. Oamenii din fotbal și nu numai au comentat intens incidentul petrecut chiar pe stadion, după meciul Astra - Botoșani. 

Gigi Becali a intervenit telefonic la Antena 3 și a comentat subiectul.

Vezi video cu momentul in care Ana Maria Prodan i-a tras o palma lui Dan Alexa (aici)

”Dacă așa au spus așa e. Ce? Mint oamenii. Mai trebuie cuvinte când vezi așa? Mai poți să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc așa unui bărbat? E puternică. Femeile sunt egale cu bărbații. Ce să mai comentez? Așa ceva nu mi-a dat să văd în viața vieților mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat și asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez. E nevasta prietenului meu, nu pot să inventez așa ceva. Ca bărbat comentez, la modul general. Cum, femeie, să bați un bărbat? Și tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr și să tăvălești cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacționat. Eu dacă eram, o luam de păr o tăvăleam și o și tundeam”, a spus Becali.

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI