Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Iepuras Playboy, bagat dupa gratii pentru trafic de persoane! Vezi cum arata!

Colleen Shannon, o blonda pur-sange, a fost prinsa in timp ce incerca sa introduca un mascul neidentificat in Statele Unite. Pe unde? Pe la granita canadiana. Din primele informatii, se pare ca barbatul ar fi chiar iubitul fostului iepuras, insa legea nu prea tine cont de dragoste. Si nici granita de Playboy.

In 2004, Colleen Shannon facea senzatie in paginile revistei Playboy, fiind numita playmate-ul lunii ianuarie. Motivele nu sunt chiar greu de inteles. Insa timpul a trecut, iar blonda a cam iesit din gratiile lui Hugh Hefner si, implicit, din luminile reflectoarelor, ajungand DJ intr-un club de noapte. Doar ca bomba sexy nu s-a multumit cu atat.

Recent, a fost prinsa in timp ce trecea granita cu un barbat neindentificat. Pentru 2.000 de dolari, spun gurile rele. Fireste, astfel de evenimente nu sunt pe placul autoritatilor americane. Asa ca au bagat-o pe blonda dupa gratii, urmand a-i face cunostinta cu un domn judecator.

Colleen, in varsta de 34 de ani, sustine ca toata povestea e doar o mare neintelegere. Pana cand rezolva problema, ramane, fara indoiala, una dintre cele mai sexy "detinute" din lume...

foto: 2oceansvibe.com / djvibe.com / wikifeet.com

Recomandari